#twitterjunta

Twitterjuntan är en twitterbaserad syjunta. Det var väl höstens intåg och kärleken till garn, stickor, virknålar, tyg.. allt som går att utöva material arts med som satte igång det.

Via hashtaggen #twitterjunta kan du följa diskussioner som har med twitterjuntan eller handarbete att göra. Just nu är det väldigt mycket nörderi kring stickning. Diskussionslistan twitterjunta samlar de som är intresserade.

Ambitionen är också att löpande samla länkar till bra sajter för mönster, instruktioner, nätbutiker för material, osv.

Vi har börjat leta efter passande datum för att ses i Stockholm under hösten. Tänker att man packar ned alla sina härligaste garnnystan, trådstumpar, nåldynor, stickor, etc. etc. och hänger några timmar på en lämplig & mysig plats (inomhus). Förmodligen hemma hos någon. Här är kalendern så skynda att fylla i vilka datum/tider du kan.

Ser fram emot att få träffa alla snart snart och sticka på mitt första projekt – den blå halsduken av 100% ekologisk ull!

About these ads

5 reaktioner på “#twitterjunta

 1. Pia K

  men hur ska man twittra samtidigt som man stickar, det är ju den stora frågan…?:)

  och så måste jag ha ngt nytt garnprojekt att släpa med mig, alla pågående känns så trust surdegsaktiga och oinspirerande, hm.

  Svara
 2. Pernillan

  Great minds think alike… Jag och några icke-twittrande kompisar hade en stickjunta inplanerad just ikväll som jag tyvärr missade, men vi har tänkt försöka köra regelbundet. Vi har dock planerat via Fejan, men det kanske är för onördigt? Känns som man skulle behöva ha ett stort ställe för att få plats med alla stickvilliga och frusna själar…

  Svara
  1. Britta Inläggsförfattare

   Det är ju superbra om det finns flera falanger så kan man haka på den som ses när man råkar kunna! Du får gärna haka på oss också. Dina andra stickkompisar är också välkommna så klart. Vi får väl låna det stora vita garnnystanet Globen till slut.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s